Hyra förråd – 4 viktiga tips

Oavsett om du ska flytta till en ny lägenhet, frigöra lite utrymme i ditt hem, eller kanske bara behöver extra förvaring för något, så kan det finnas tillfällen då du behöver hyra förråd.

Vid första ögonkastet så kan det vara svårt att veta vilken förvaringsenhet som är bäst och vad man bör överväga. Som tur var har vi sammanställt en guide som garanterat kommer att hjälpa dig att hitta det bästa förrådet i stan.

1. Platsen är extremt viktig

Det första du behöver tänka på är vart förrådet ligger och hur nära det ligger till ditt hem eller din arbetsplats. I synnerhet är detta viktigt om du har tänkt besöka ditt förråd ofta. Det kan vara bra att hitta en anläggning som ligger strategiskt placerad i anslutning till större vägar som E4, E20 och E18 så att du bekvämt kan ta dig dit!

2. Kontrollera deras priser

Generellt sett är det ganska dyrt att hyra förråd. Priset kan dock variera drastiskt från företag till företag, så det är viktigt att du ber flera företag om deras priser och gör prisjämförelser. Det finns till exempel flera hemsidor på nätet där du snabbt kan söka prislistor och läsa recensioner om olika företag innan du fattar ett beslut.

3. Undersök om de har försäkringar

Konkurrensen inom magasineringsbranschen är stenhård. Som ett resultat av detta erbjuder företagen allt bättre villkor för att attrahera nya kunder. Men när det kommer till bästa villkoren bör du undersöka om bolaget erbjuder försäkringar. Anledningen till detta är att din hemförsäkring inte alltid täcker dina tillhörigheter när du magasinerar dem.

4. Kontrollera de finstilta

Sist men inte minst, kontrollera själva avtalet innan du undertecknar det med företaget. Inom magasineringsbranschen är det vanligt att bolagen lockar med låga priser och sedan gömmer några mindre attraktiva villkor i avtalet. Tre viktiga saker att tänka på när du ska hyra förråd är: om det finns någon bindningstid, uppsägningstid och startavgift.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *