Ge ut din egen bok

Är du en sådan person som helt enkelt bubblar av historier och berättelser ska du absolut försöka ge ut en bok. Det är så otroligt kul att se sitt namn som författare till en riktig bok och tycker du det allra minsta om att skriva är det bara att sätta igång.

Skriv din bok

Hur går det då till att skriva en bok? Det börjar alltid med en berättelse förstås. En del vill berätta saker från sitt liv, saker de upplevt, andra tycker det är kul att fantisera ihop sagor eller deckare för små och stora barn. Vad gillar du? Det många drömmer om det där med att ge ut en bok. Har du något att dela med dig av eller berätta är det absolut ingen omöjlighet att du en dag står där med din egen bok i handen, kanske hittar den i bokhandeln rentav. Ett spännande projekt för dig som gillar att skriva.

Vägen till att ge ut en bok

Det spelar ingen roll om du skriver från början till slut eller om du gör småstycken med episoder som de senare fogar samman till en komplett bok. Kanske ska den ha bilder eller illustrationer som behöver göras klara också. Det är Avgörande ge ut bok att allt material förbereds. Sedan kan du välja att skicka in det till ett förlag, tycker de om ditt manus kan du få hjälp av lektörer och korrekturläsare så du kan förbättra din text om det behövs. Väljer du att ge ut själv kan du välja bland olika förlag och tjänster på nätet. Självklart går det bra att satsa på e-bok som dina kunder kan ladda ner om du inte vill ge ut en pappersbok. Det behöver inte kosta så mycket att ge ut en bok på egen hand om inte de stora förlagen köper ditt manus.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *