Vår takläggare arbetar i Stockholm

Takläggare i Stockholm älskar huvudstaden

Det finns få takläggare i Stockholm som älskar huvudstaden lika mycket som denna. Han är en takläggare som är uppvuxen och fostrad i Stockholm. Staden har lärt honom allt han kan i livet och för det är han alltid tacksam. Jag träffade honom härom veckan på en restaurang i Stockholm och vi började prata.

Han berättade att han hade arbetat som takläggare sedan han var 14 år gammal och att han vid ett tillfälle hade gått lin gång på en vajer mellan 2 av Hötorgsskraporna. Det blev sensationellt på den tiden berättade han. Tydligen hade det varit det första livesända TV-tillfället i svensk historia. Tänk dig att hela Stockholm sitter fastklistrade framför TV-apparaten samtidigt som en arbetare går på lina och riskerar sitt liv.

Det inte ens för underhållningens skull utan han berättade att han hade blivit erbjuden 50 kronor för att göra det. Han drog till med ett brett leende efter han hade berättat historien och svepte i sig sin öl. Jag förstod mig inte riktigt på denna underliga takläggare i Stockholm.

Billigt med takläggare i Stockholm

Det finns många takläggare i Stockholm som ger relativt billiga priser. Och då menar jag verkligen relativt billiga priser. För en takomläggning är ju dyr hur man än ser på det. Men i Stockholm kan man få en takläggare till ett billigare pris än i till exempel Göteborg. Sen har vi ju även turen att ha betydligt mycket bättre takföretag i huvudstaden än i Götet.

Duktig takfirma i Stockholm

Det finns som sagt många dyra firmor i Stockholm men det finns lika många otroliga firmor. Speciellt denna takläggare i Stockholm som gått på linor mellan byggnader för småpengars skull. Han är nämligen inte enbart en modig man utan han är även helt otrolig på sitt hantverk. Sedan har han även Sveriges bästa service och det får man inte glömma bort värdet i. Jag rekommenderar dig att kontakta dem direkt för en kostnadsfri offert!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *