Ventilation hos en kund i Stockholm.

Kostsam ventilation i Stockholm uppskattar ingen

Det finns ingenting värre än ventilation i Stockholm som är en minusaffär för kunden. Det kan antingen ha att göra med att installationskostnaden blir alldeles för hög eller att denna ventilation är energiineffektiv. Därför är det väldigt viktigt att du kontaktar en erfaren firma i Stockholm inom ventilation från första början. Så att ingenting går fel i onödan för att du har varit lat och inte orkat hitta en erfaren ventilationsfirma. Men jag ska hjälpa dig på vägen! Företaget som jag länkade högre upp har en lång erfarenhet av att hjälpa både nya och befintliga kunder med diverse olika projekt.

Arbetar brett inom ventilation i Stockholm

De arbetar väldigt brett och gör allt ifrån energioptimering till injustering och ombyggnationer. De tar sig an uppdrag från alla olika typer av kunder och har även möjlighet att ta sig an projekt utanför Stockholm. Om både projektet och pengarna känns rätt såklart. För annars finns det inget syfte i att åka dessa långa sträckor för ett arbeta om det inte finns något för företaget att hämta. Men företaget arbetar först och främst i Stockholm, det är där samtliga av dess anställda bor och där kontoret och kundbasen ligger. Men jag ska egentligen inte parata allt för mycket för denna ventilationsfirma då jag vare sig driver eller arbetar på företaget i dagsläget.

Konkurrensen inom ventilation är mördande

I Stockholm är konkurrensen stentuff för ventilationsfirmor och det är väldigt många firmor som går på grund innan de riktigt lämnat hamnen. En jungfruresa a la vasaskeppet är vanligt inom ventilation och speciellt i en så tuff stad som Stockholm.

För det är inte enbart höga personalkostnader och kontorskostnader som slår omkull firmor. Nej utan efter förmedlingstjänsternas intåg på marknaden så har firmorna tvingats att ställas allt mer emot varandra. Både kvalitets- och kostnadsmässigt så tvingas firmorna konkurrera mot varandra.

Vissa firmor frodas av det men allt för många lider samma öde som drabbade av digerdöden! De ser inte vår

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *