Vi letar snickare i Nacka

Vi har precis flyttat till Nacka och behöver en skicklig snickare som kan hjälpa till med en del snickerier i vår nya lägenhet. Hallen är ganska illa planerad och här tänker vi oss inbyggda garderober längs ena väggen. Det måste vara med skjutdörrar för att spara utrymme. Vanliga dörrar tar så stor plats när man ska öppna en garderob och i en så smal hall som vår fungerar det inte. Den snickare vi väljer måste vara väl förtrogen med sådana och bör kunna visa referenser på tidigare jobb i Nacka.

Snickare för inredningsjobb i Nacka

Vi vill inte ha den billigaste eller den dyraste, vi vill bara ha den bästa. Det kan låta enkelt förstås, men det handlar om så mycket mer än priset när det gäller att göra inredningsjobb. På platsen byggda konstruktioner blir kvar länge och det måste bli bra. Det spelar ingen roll för oss om det är en enmansfirma eller en Industriledande snickare nacka som gör jobbet. Bara det blir som vi vill ha det. Dialog och kommunikation är en del i det hela så snickaren förstår vad vi menar och hur vi vill ha det.

Seriösa hantverkare

Vi letar enbart efter seriösa hantverkare, sådana med yrkesstolthet som gärna visar upp tidigare objekt. Självklart ska allt formellt vara på plats, inga pengar under bordet men gärna ROT-avdrag direkt på fakturan förstås. Eftersom det inte bara är hallen som behöver åtgärdas kan det bli fler uppdrag vartefter om allt är till vår belåtenhet. Bland annat funderar vi på att bygga om hela köket i nästa steg. Det är ett stort jobb som kräver fler hantverkare inom även el och VVS så vi ser det som positivt om den snickare vi samarbetar med har ett stort nätverk i Nacka med kollegor i angränsande branscher.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *